Ga jij mee naar de F 1  

Spa Francorchamps 2019 ?

Boek nu mét vroegboekkorting !

 

Op Circuit Spa-Francorchamps, in het hart van de Belgische Ardennen, nemen de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar op in de GP van België. Maak van dichtbij mee hoe Max Verstappen gaat proberen om zijn thuisrace op zijn naam te kunnen schrijven. Afgelopen editie pakte hij hier voor het eerst een podiumplek, weet hij dat in 2019 te overtreffen?

 

"Musthave voor iedere Autosport liefhebber !"

Wil jij in 2019 er óók bij zijn ?

Reserveer dan tijdig jouw tickets !

 

Bezoek de F1 van België samen met Speciaal-busreizen.nl

Fans die de Max Verstappen-tribune bezoeken krijgen naast een keycord en een speciaal Max Verstappen-shirt ook een fotokaart: tevens maakt iedere bezoeker van deze tribune kans op een VIP-rondleiding door het Red Bull Energy Station. 

 

Spektakel gegarandeerd !  

 

 


De kaarten voor de Grand Prix van België 2018 waren  in no time verkocht. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen ! 


Grote Groep? RESERVEER NU !

Wil je met meerdere personen naast elkaar zitten?
Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Reserveren is dan wel gewenst!  Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.

 

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw reservering te bevestigen.

 


Spa Francochamps bezoek je met Speciaal-busreizen.nl

Veelgestelde vragen  

 

Wanneer is de Grand Prix van België 2019?
De Grand Prix van België wordt gereden op zondag 1 september 2019. Houd er wel rekening mee dat dit een voorlopige datum is. De officiële Formule 1-kalender wordt in oktober bekendgemaakt.


Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je met een grotere groep mee naar Spa-Francochamps, géén probleem. Reserveren voor een grotere groep?  Je kunt contact met ons opnemen en wij zorgen dat je bestelling in orde wordt gemaakt.

 

Zijn de zitplaatsen genummerd ? 
Ja, de tribunes zijn genummerd zodat je verzekerd bent van een vaste zitplaats. Je stoelnummer kan niet zelf gekozen worden.

 

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan even een e-mailHoud er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.

 

Wanneer worden mijn tickets verzonden?
Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van België 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Heb je per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Stuur dan direct een e-mail onder vermelding van je ordernummer.

 

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Ja, er zijn speciale kindertarieven beschikbaar. Houd er rekening mee dat er per tribune slechts een beperkt aantal kinderkaarten beschikbaar zijn. Wij adviseren daarom om niet te lang te wachten met bestellen.

 

Kan ik als mindervalide de Grand Prix van België bezoeken?
De Max Verstappen tribune is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wél is er een rolstoel platform op Spa-  Francochamps aanwezig  waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Deze kaarten worden enkel verkocht op aanvraag. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !