Dagtocht Amsterdam.

 

Van boeiende musea tot verassende architectuur, van trendy winkels tot de beroemde grachtengordel. Amsterdam heeft hét ! Verken de stad te voet onder leiding van een gids of per fiets, waterfiets of rondvaartboot. Hieronder vindt u een greep uit de vele mogelijkheden. Deze zijn alle uitstekend te combineren en te gebruiken in een dag arrangement al dan niet samen met een  lunch, diner of borrel.
 
Alles afgestemd op uw wensen !
 
Dagtocht Amsterdam met Speciaal-Busreizen.nl

Rondvaarten door de grachten

Wilt u Amsterdam een keertje van de andere kant zien, dan is een rondvaart beslist de moeite waard. Er zijn verschillende rederijen die rondvaarten aanbieden, al dan niet in combinatie met een arrangement.
 
U ziet onder andere de Amstel, fraaie imponerende grachtenpanden, de Magere brug, de zevenbogen- en bruggengracht, het VOC-schip en de haven.
Dagje Amsterdam met Speciaal-busreizen.nl

Amsterdam Anders met de Yellow Bike


Per fiets krijgt u een goede indruk van onze eigen ‘wereldstad’.

In een tour van 2 of 3 uur komt u langs bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, Vondelpark en de rosse buurt, maar ook langs talloze minder bekende plekjes. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor de uitleg van de gids.

Dagtocht Amsterdam met Speciaal-busreizen.nl

Stadiontour Johan Cruyff ArenA


Amsterdam staat natuurlijk ook bekend om Ajax. Ga mee tijdens deze stadiontour en bezoek het kloppende hart van de club. Maak een selfie op het 'heilige gras', in de kleedkamer of in deug-out. De gids zal je alle ‘ins & outs’ over Ajax en het stadion vertellen.

Deze activiteit is geschikt voor iedere voetballiefhebber, van jong tot oud!

Dagtocht AMsterdam met excursie in Johan Cruyff Arena met Speciaal-busreizen.nl

The Heineken Experience


Geboren in Amsterdam, getogen door de wereld ! Ontdek de wereld van Heineken in de voormalige brouwerij in het centrum van de stad. Omgetoverd tot een sensationele interactieve rondleiding. Hier kun je zien, horen, aanraken, proeven en genieten!

Twee perfect gekoelde biertjes in de Best 'Dam Bar inclusief.

Dagtocht Amsterdam met bezoek aan Heineken Experience met Speciaal-Busreizen.nl

NEMO
 
Aan de oever van het IJ ligt het futuristische NEMO; het walhalla voor iedere nieuwsgierige ziel die van experimenten houdt. Het niet te missen groene gebouw heeft de vorm van een gigantisch schip en is vanuit de verte al herkenbaar.
 
Het NEMO maakt wetenschap en techniek leuk , spannend en toegankelijk......
 
Dagtocht Amsterdam met bezoek aan NEMO met Speciaal-busreizen.nl

Stadswandeling


Wanneer u kiest voor een wandeling kunt u in 2 uur de Jordaan of de Rosse buurt en omgeving beter leren kennen.

 

Alle tochten vinden plaats in kleine groepen onder deskundige leiding van een enthousiaste gids, die u allerlei wetenswaardigheden over onze hoofdstad vertelt.

Dagtocht Amsterdam met bezoek aan de Jordaan met Speciaal-busreizen.nl

Dagje genieten ........


Dit gezellige avondje uit begint aan boord van een luxe boot van de Blue Boat Company. Na 1½ uur ‘borrelen’ tijdens het varen door de grachten wordt het tijd om te ‘bikken’. U wordt begeleid naar het Comedy Café, waar een heerlijk 3 gangen diner voor u klaarstaat. Na het eten gaan we ‘brullen’ tijdens de professionele comedy show die gegarandeerd voor een vrolijke avond zorgt!


Beleven en ontdekken


Om Amsterdam op een andere manier te leren kennen, bieden we een aantal verassende programma’s van Van Aemstel producties aan. Zij organiseren sinds 1997 groepsuitjes in Amsterdam.

 

Wat denkt u van en bezoek aan het Appie Baantjer museum, een hilarische Wallen speurtocht, een moordspel in de kroeg of een smartlappen workshop?

Dagtocht Amsterdam bij Appie Baantjer Museum met Speciaal-busreizen.nl

Waterfiets Speurtocht

 

Gewapend met een kaart gaat u met de waterfiets als groep op pad om de leukste opdrachten uit te voeren en bijzondere locaties te traceren. Strijd tegen elkaar en scoor de meeste punten door de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Afsluitend een heerlijk 3-gangen diner ......


Museum Bezoek

 

Bij een bezoek aan Amsterdam mag een bezoek aan in van de meer dan 50 Musea niet ontbreken. Bezoek het Rijksmuseum, van Gogh Museum, Stedelijk Museum, Anne Frank Huis, Madame Tussaud's of de Hermitage.

 

 


Offerte aanvraag.

Offerte aanvraag voor een Dagje Amsterdam.

Wil je met al je collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Amsterdam boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.


Dagtocht Amsterdam met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !