Dagtocht Zeeland (101)

Watersnoodmuseum  

 

Gaat u mee ?

 

Op 1 februari 1953 vond de verschrikkelijke Watersnoodramp in Zeeland plaats. Vandaag nemen wij u mee naar het gebied en staan we stil bij de gebeurtenissen.

We vertrekken rond 08.00 uur richting Zeeland. Onderweg krijgt u een kopje Koffie of Thee aangeboden met een heerlijk stukje gebak. Hierna vervolgen we onze weg naar Ouwekerk voor het bezoek aan het Watersnoodmuseum. Een medewerker van het Museum zal ons welkom heten. Na de inleiding gaat u op eigen gelegenheid het museum bezoeken.dHet museum probeert een beeld te geven van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van de eerste februari 1953. Het is gevestigd in vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste gat in de de dijken. U ziet er o.a. journaalbeelden van toen en leestafels met een groot aantal mappen met krantenknipsels, verhalen van kinderen en foto’s. Na de excursie rijden we door naar Zierikzee, daar zal bij Restaurant 'De Proeverij' een goed verzorgde koffietafel met kroket worden aangeboden. Na de lunch heeft u even vrijaf alvorens u weer in de touringcar stapt. Onder leiding van een gids maken we een rondrit over Schouwen-Duiveland. Na de rondrit nemen we afscheid van de gids en rijden we langzaam weer richting opstapplaats, Onderweg sluiten we deze interessante dag af met een goed diner.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Zeeland en Watersnoodmuseum met Speciaal-busreizen.nl

Ophaalbrug in het Centrum van Zierikzee.


Dagtocht Zeeland en Watersnoodmuseum met Speciaal-busreizen.nl


Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 8.00 uur. De reis met luxe touringcar wordt onderbroken voor koffie of thee met heerlijk gebak. Tegen het middaguur komen wij aan bij het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Aansluitend vervolgen wij onze reis naar Zierikzee voor een koffietafel met o.a. kroket. Na de lunch voegt de gids zich bij ons gezelschap en maken we een rondrit over Schouwen-Duiveland. Ter afsluiting van deze mooie dag krijgt u nog een goed verzorgd afscheidsdiner geserveerd.  Thuiskomst is ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Zeeland met Watersnoodmuseum

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Zeeland boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. Excursie, boottocht  etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Zeeland en het Watersnoodmuseum met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !