Bloesemtocht per Boot  (100)

Vaar mee over de Linge.

 

Gaat u mee ?

 

Ieder jaar vindt er in de Betuwe een metamorfose plaats; Als de zon in kracht toeneemt en de eerste warme dagen zijn geweest, springen de bloemknoppen open. Duizenden bloesem blaadjes versieren de fruitbomen als een schilderij. De Betuwe is in het voorjaar net een sprookje met  heerlijk geurende fruitbomen, de molens, boerderijen en trotse kerktorens.

 

Deze middag varen we mee over de Linge. Vanaf het water zit u op de eerste rang met een adembenemend uitzicht. In het voorjaar als de bloesem in bloei staat is de Betuwe onverslaanbaar ! We varen langs de Appeldijk, de mooiste boomgaarden en de idyllische dorpjes. Tijdens de vaart kunt u genieten van koffie of thee met heerlijk vers gebak.

 

* De benedensalon van het schip is rolstoel toegankelijk en voorzien van invaliden toilet.

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Bloesem boottocht door de Betuwe samen met Speciaal-Busreizen


Heerlijk geurende fruitbomen luiden het voorjaar in.


Reisinformatie:  We vertrekken rond 13.00 uur vanaf de opstapplaats naar Leeerdam. Wij gaan aan boord van MPS Kroon van Leerdam en varen over de Linge. Onderweg genieten we aan boord van koffie of thee met heerlijk vers gebak. Rond 17.30 uur zijn we weer terug. De benedensalon van het schip is rolstoel toegankelijk en voorzien van invaliden toilet.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Bloesemtocht per Boot door de Betuwe.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een heerlijke voorjaarstour per boot door de Betuwe ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Voorjaars Dagtocht door de Betuwe samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !