Bloesemtocht Betuwe. (099)

o.l.v. chauffeur.

 

Gaat u mee ?

 

Ieder jaar vindt er in de Betuwe een metamorfose plaats; na de winterperiode brengt de voorjaarszon de appel,- peren- en kersenbomen tot bloei. De Betuwe is in het voorjaar net een sprookje met  heerlijk geurende fruitbomen, de molens, boerderijen en trotse kerktorens.

 

Een middag uit, met één van onze luxe (rolstoel) touringcars, die een route zoekt tussen de Rijn en de Waal, langs pittoreske Betuwe plaatsjes. Tijdens de rondrit passeren we o.a. Aalst, Lienden, Ommeren, Ingen, Ganzert en Eck en Wiel.

 

Tegen de klok van 15.00 uur onderbreken we de rei, voor een heerlijk kopje koffie met Appelgebak bij Restaurant de Betuwe in Tiel. Daarna vervolgen we de route door de Betuwe, alvorens huiswaarts te keren.

 

 

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Bloesem in de Betuwe samen met Speciaal-Busreizen


Heerlijk geurende fruitbomen luiden het voorjaar in.


Reisinformatie:  We vertrekken rond 13.00 uur vanaf de opstapplaats. De route leidt ons door de Betuwe langs pittoreske plaatsjes. Onderweg stoppen wij voor een heerlijk kopje Koffie met Appelgebak. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Tijdens deze dagtochten zetten wij touringcars met lift in. Er kunnen per tour maximaal 10 rolstoelers mee.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Bloesemtocht door de Betuwe.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een heerlijke tour door de Betuwe ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht naar de Keukenhof tussen Hillegom en Lisse samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !