Wandel Tour Park de Hoge Veluwe (094)

Alle paden zijn Rolstoel toegankelijk.

 

Gaat u mee ?

 

Het Nationale Park de Hoge Veluwe stelt zich ten doel een zo groot mogelijke groep te laten genieten van de Nederlandse Natuur op een manier die laagdrempelig is.  Dus mensen mét en zonder beperking. Want de natuur is van iedereen en iedereen kan er door worden verrast op zijn eigen manier.

 

Voor mensen met een beperking zijn verharde paden aangelegd langs de hoogtepunten van het Park om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen genieten van de onverwachte schoonheid van natuur dicht bij huis.

 

Uniek zijn ook de aangepaste paden!

 

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het Park is het Landschappenpad in het centrumgebied aangelegd. Er is keuze uit meerdere routes zoals de Belevingsroute, de Berlage wandelroute en de langere cultuurhistorische route.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Tijdens de tour door het Park de Hoge Veluwe zijn er verschillende foto momenten


Het park leeft !  Ontdek haar  bewoners tijdens een prachtige tour.


Reisinformatie:  We rijden vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar het bezoekerscentrum van Park de Hoge Veluwe.  Na de ontvangst gaan wij onder leiding van een natuurgids op weg. De verschillende wandelroutes zijn tussen 1 en 4 km lang. Hierna is er een heerlijk kopje koffie met gebak. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Tijdens deze dagtochten zetten wij onze meest luxe Rolstoel touringcar met lift in. 


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Wnadel tour door het Park de Hoge Veluwe.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een prachtige wandel tour ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !