Fiets Tour Park de Hoge Veluwe (093)

Met een speciale Rolstoel fiets (6x).

 

Gaat u mee ?

 

Het Nationale Park de Hoge Veluwe stelt zich ten doel een zo groot mogelijke groep te laten genieten van de Nederlandse Natuur op een manier die laagdrempelig is.  Dus mensen mét en zonder beperking. Want de natuur is van iedereen en iedereen kan er door worden verrast op zijn eigen manier.

 

Voor mensen met een beperking zijn verharde paden aangelegd langs de hoogtepunten van het Park om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen genieten van de onverwachte schoonheid van natuur dicht bij huis.

 

Uniek zijn ook de aangepaste fietsen! 

Er zijn twee soorten rolstoelfietsen, waarmee u, met een begeleider, over de fietspaden in alle uithoeken van het Park kunt komen. Ook zijn er driewielers, elektrische fietsen, tandems en fietsen met een lage instap beschikbaar. 

I.c.m. een huurfiets zijn er óók fietshelmen te huur. (XS, M en L.)

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Tijdens de tour door het Park de Hoge Veluwe zijn er verschillende foto momenten


Het bos leeft. Ontdek haar  bewoners tijdens een prachtige rondtour.


Reisinformatie:  We rijden vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar het bezoekerscentrum van Park de Hoge Veluwe.  Hier nemen wij de (huur) fietsen in ontvangst. Onder leiding van een natuurgids gaan we met onze aangepaste fietsen onderweg. Deze fietstocht duurt ca. 2 uur. Hierna is er een heerlijk kopje koffie met gebak. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Tijdens deze dagtochten zetten wij onze meest luxe Rolstoel touringcar met lift in. Er kunnen per fiets-tour maximaal 6 rolstoelers mee.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Fiets Tour door het Park de Hoge Veluwe.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een prachtige fiets tour ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !