Park de Hoge Veluwe (092)

Natuur voor iedereen.

 

Gaat u mee ?

 

Het Nationale Park de Hoge Veluwe stelt zich ten doel een zo groot mogelijke groep te laten genieten van de Nederlandse Natuur op een manier die laagdrempelig is.  Dus mensen mét en zonder beperking. Want de natuur is van iedereen en iedereen kan er door worden verrast op zijn eigen manier.

 

Voor mensen met een beperking zijn verharde paden aangelegd langs de hoogtepunten van het Park om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen genieten van de onverwachte schoonheid van natuur dicht bij huis. 

 

Deze dag maken wij met onze comfortabele Touringcar een prachtige tour door het Park onder leiding van een Natuurgids. Deze weet alle ins en outs te vertellen. We zullen enkele stops maken waar u de gelegenheid heeft om enkele foto's te maken.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Tijdens de tour door het Park de Hoge Veluwe zijn er verschillende foto momenten


Het bos leeft. Ontdek haar  bewoners tijdens een prachtige rondtour.


Reisinformatie:  We rijden vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar het Park de Hoge Veluwe.  Wij worden ontvangen met een kopje koffie of Thee met gebak. Daarna stappen wij, samen met een natuurgids, weer aan boord van onze touringcar voor een prachtige 2 uur durende tour. De Natuurgids zal u alles over het park en haar bewoners vertellen. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Tijdens deze dagtochten zetten wij onze meest luxe Rolstoel touringcar met lift in. Er kunnen per tour maximaal 10 rolstoelers mee.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Tour door het Park de Hoge Veluwe.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een prachtige tour ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !