Dagtocht Staphorst (055)

Staphorst & Giethoorn met Boottocht 

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag gaan we naar twee  prachtige typisch Nederlandse dorpen. Eén met een sterke traditie, waar de klederdracht voorop staat en een dorp dat als zeer waterrijk bekend staat.

 

Staphorst, het dorp met haar vele gezichten, spreekt tot de verbeelding. De lange lintbebouwing met haar kleurrijke boerderijen, de klederdracht, die nog steeds volop gedragen wordt, en de vele tradities en gewoonten, maken Staphorst tot een uniek dorp. Bij Museum Staphorst, gevestigd in een traditioneel gebouwde boerderij beginnen wij deze dag met een hartelijke ontvangst met koffie met gebak aansluitend neemt de gids u mee door dit fraaie museum. U maakt kennis met al haar facetten onder andere klederdrachten en de levenswijze passeren de revue.

Na dit bezoek stappen we weer in de gereedstaande touringcar en vervolgen de route naar Hollandse Venetië in Giethoorn. Hier staat een goed verzorgde koffietafel met een kroket op ons te wachten. Aansluitend aan de koffietafel gaan we aan boord van de rondvaartboot  voor een mooie vaartocht naar het centrum van Giethoorn.  Hier heeft u even vrijaf. Na circa drie kwartier stapt u weer in de rondvaartboot en vervolgen we de vaartocht door het dorp en het omliggend waterrijk gebied. Teruggekeerd bij het restaurant kunt u, voor eigen rekening, een consumptie nuttigen.

Dan rijden we naar het dineradres, waar we het traditioneel dagje uit met een diner zullen afsluiten.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren

Dagtocht Staphorst en Giethoorn maak je samen met Speciaal-busreizen.nl

Staphorst en Giethoorn, twee prachtige dorpen die typisch Nederlands zijn !


Staphorst en Giethoorn in een dagtocht maak je samen met Speciaal-Busreizen.nl

Giethoorn staat bekend om het enorme watergebied dat deze streek herbergt

 


Reisinformatie: We vertrekken 's-morgens rond 08.15 uur. Met onze luxe touringcar rijden we via een mooie route naar Staphorst. Bij Museum Staphorst is er tijd voor koffie met gebak. Aansluitend museum bezoek o.l.v. gids. Na het museum bezoek rijden we naar Giethoorn waar de koffietafel wordt genuttigd. Met een rondvaart boot maken we een tocht naar het centrum - 45  minuutjes vrijaf - daarna vervolgen we de boottocht. Teruggekeerd bij het Restaurant nog een consumptie (voor eigen rekening) dan rijden we richting huis. Onderweg onderbreken we nog eenmaal de reis voor een goed afscheidsdiner.  Thuiskomst ca. 21.00 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Staphorst & Giethoorn (055)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dag Staphorst en Giethoorn boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. Excursie, boottocht  etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Staphorst en Giethoorn met Boottocht samen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !