Dagtocht Orchideeën (053)

De Orchideeënhoeve

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag bezoeken wij de grootste tropische tuin van Europa. Reis met ons mee naar Australië, Azië en Zuid- en Midden Amerika.

 

Een wereldreis in één dag ! 

 

Zodra u heeft plaatsgenomen in onze luxe touringcar rijden we rechtstreeks naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak waarna u uw wereldreis kunt beginnen. Laat u verrassen door de kleurrijke wereld vol orchideeën. Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers of roodstaartmeervallen. Droom weg in de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin of spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa. In de Lorituin kunt u de papegaaitjes voeren en schrik niet van een stelletje voorbij klimmende aapjes of de loslopende leguaan! De goed verzorgde koffietafel met kroket wordt in het sfeervolle serre restaurant geserveerd.  Na de lunch kunt u verder met uw reis door de tuinen. Als blijk van waardering voor uw bezoek ontvangt u een fraai verpakte Orchideebloem. Aansluitend stappen we weer in onze touringcar en rijden we naar huis.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Dagtocht Orchideeënhoeve en Vlindertuin samen met Speciaal-Busreizen.nl

Bij de Simonehoeve krijgt u uitleg over het klompenmaken ....


Dagje Volendam met bezoek kaasmakerij samen met Speciaal-busreizen.nl

Spot de kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa.


Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens ca. 08.30uur en rijden rechtstreeks naar Luttelgeest. Ontvangst met Koffie/thee met gebak waarna uw reis begint. U kunt genieten van de bloemenpracht, vissen, vogels, apen en zelfs een leguaan. Ca. 13.00 uur goed verzorgde koffietafel met kroket. Na de lunch kunt u verder met uw reis. Later in de middag keren we weer huiswaarts. Een geweldige ervaring rijker met als blijk van waardering voor ons bezoek een schitterende Orchidee.  Thuiskomst ca. 18.00 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Orchideeënhoeve.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Orchideeënhoeve ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht naar de Orchideeënhoeve samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !