Dagtocht Twente (052)

Met de dieseltrein door Twente .....

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag gaan we naar Twente. We rijden allereerst naar Restaurant Evers in Haakbergen voor een goed verzorgde Twentse koffietafel met kroket. Vervolgens rijden we naar het Museum Buurt Spoorweg (MBS). We beginnen met een bezoek aan het binnenmuseum en de locomotievenloods om vervolgens in te stappen in een authentieke Diesel trein die ons naar Boekelo zal brengen. De rit gaat door het adembenemende mooie Twentse landschap. Vanaf het moment dat u een treinkaartje 'koopt' stap u in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven. In Boekelo bezoeken we het Museum Depot waar gerestaureerde oude stoom- en dieseltreinen staan te pronken. Ook het nog te restaureren materiaal staat hier gestald. Vrijwilligers demonstreren het omzetten van de seinen en wissels. Daarna stapt u weer in de trein en rijden we terug naar Haaksbergen. Hier staat in het originele stationsgebouw een kopje koffie met gebak voor u klaar. Dan heeft u nog even vrijaf om bijvoorbeeld het centrum van Haaksbergen te bezoeken. De terugreis onderbreken we voor een goed afscheidsdiner.

 

 

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren en Rolstoelen

Tour met authentieke stoom- of diesel trein samen met Speciaal-busreizen.nl

Bij het Museum Buurt Spoorweg beschikt men over verschillende Locomotieven


Tour met authentieke stoom- of diesel trein samen met Speciaal-busreizen.nl

Proef de historische sfeer van de tot in detail gerestaureerde Stoom locs.


Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 10.30 uur. De reis met luxe touringcar gaat rechtstreeks naar Haaksbergen voor een Twentse koffietafel. Bezoeken het Museum en maken een rit naar Boekelo met een authentieke Dieseltrein. Bezoek het Museum depot. Aansluitend maken we weer een rit terug naar Haaksbergen. voor koffie met gebak. Nadat u op eigen gelegenheid het centrum van Haaksbergen heeft kunnen ontdekken rijden we weer terug naar huis. Onderweg onderbreken we nog eenmaal de reis voor een goed afscheidsdiner.  Thuiskomst ca. 20.45 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Twente met Dieseltrein

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk Treinreis door Twente boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. Excursie, boottocht  etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Twente met tour in Dieseltrein samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !