Dagtocht Giethoorn (051)

Giethoorn met vaartocht 

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag worden we verwacht in Giethoorn. Vanaf het opstappunt rijden we naar Restaurant de Rietstulp alwaar de koffie en het ambachtelijk appelgebak met slagroom al op ons staat te wachten. Na deze hartelijke ontvangst gaan we aan boord van de rondvaartboot. Tijdens de 2 uur durende boottocht, die ons leidt over het meer 't Bovenweide en door de vaarten en sloten van Giethoorn, kunt u genieten van de mooie omgeving. Terug bij het restaurant krijgen we een goed verzorgde koffietafel met kroket aangeboden. Aansluitend heeft u de middag vrijaf om het dorp te bezichtigen. Deze dag sluiten we af met een goed verzorgd diner. Alvorens aan tafel te gaan kunt u eventueel een aperitief gebruiken (voor eigen rekening). Na het afscheidsdiner nemen we afscheid van Giethoorn en rijden we weer naar huis. 

 

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren en Rolstoelen

Tour met authentieke stoom- of diesel trein samen met Speciaal-busreizen.nl

Vele huizen zijn als het ware op eilandjes gebouwd, die alleen via bruggetjes te bereiken zijn. De meeste van de meer dan 176 bruggen zijn privé-eigendom.


Tour met authentieke stoom- of diesel trein samen met Speciaal-busreizen.nl

De enige doorgaande verbinding over land is een fiets- annex wandelpad dat dwars door het dorp loopt, het voornaamste verkeer vindt plaats over het water. Daarvoor wordt vaak gebruik gemaakt van de punter en vroeger werd deze voortbewogen met een punterboom, net als de gondels in het echte Venetië.


Reisinformatie: We vertrekken 's-morgens rond 08.30 uur. De reis met luxe touringcar gaat rechtstreeks naar Giethoorn voor koffie en gebak, aansluitend stappen we aan boord van de boot voor ca. 2 uur durende vaartocht, terug bij het restaurant koffietafel met kroket. Aansluitend vrijaf voor bezichtiging dorp. Dag wordt afgesloten met goed diner gevolgd door terugreis. Thuiskomst ca. 20.45 uur.. 


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Giethoorn met Boottocht

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk Boottocht door Giethoorn boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. Excursie, boottocht  etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Giethoorn met Boottocht samen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !