Ouwehands Lichtfestival  (037)

Eervaar het magische China Light Festival

 

Gaat u mee ?

 

Beleef een betoverend spektakel in Ouwehands Dierenpark tijdens het magische lichtfestival China Light. 

Bewonder van 30 november 2018 t/m 6 januari 2019 de metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Beleef in de avond het gigantische lichtspektakel van dichtbij !

 

Wij hebben een fantastisch arrangement voor u samengesteld !

 

Op iedere Woensdag, Donderdag en Vrijdag in de periode tussen 30 november 2018 t/m 6 januari 2019 kunt u mee naar Ouwehands Dierenpark naar dit lichtspektakel.

 

Deze dagen wordt u rond 16.30uur opgehaald met onze luxe (rolstoel) touringcar en rijden we naar Arnhem. We worden hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje in Pandasia. U kunt het lichtfestival op eigen gelegenheid ontdekken. Om het arrangement compleet te maken is er een Chinees dinerbuffet !

Noot: Vergeet vooral niet om Pandasia met Xing Ya en Wu Wen te bezoeken.

 

Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd. Om dit te verwezenlijken zijn diverse Chinese elementen, ornamenten en accessoires aangebracht. De dak- en gevelcontracties in Pandasia zijn in China op traditionele wijze gemaakt. 

 

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 


China Light Festival in PANDASIA  - Ouwehands Dierenpark. Reisinformatie:  We rijden vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar het Ouwehands Dierenpark. De ontvangst is altijd hartelijk in Arnhem met een welkomstdrankje in Pandasia kunt u op eigen gelegenheid het Lichtspektakel ontdekken. Aansluitend is er een fantastisch Chinees Dinerbuffet in Pandasia. Ouwehands sluit haar deuren om 21.00 uur. Tijdens deze dagtochten zetten wij onze meest luxe Rolstoel touringcar met lift in. Er kunnen per tour maximaal 10 rolstoelers mee.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een onvergetelijk lichtspektakel CHINA LIGHT.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een prachtige dag tussen de dieren ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !