Ouwehands Dierenpark  (036)

Voorjaarsdagtocht 2019.

 

Gaat u mee ?

 

In Ouwehands Dierenpark leer je de dieren écht kennen door ze van heel dichtbij te ontmoeten. Of je nu gorilla's bewondert op tien meter hoogte in de Gorilla Adventure of vanuit de nieuwe observatiepost de beren bespied in Het Berenbos. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Misschien bent u getuige van de eerste stapjes van een pasgeboren rendierjong of zebraveulen.....

 

Deze dag wordt u rond 09.30 opgehaald met onze luxe (rolstoel) touringcar en rijden we naar Arnhem. We worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak. Hierna kunt u het park op eigen gelegenheid bezoeken. Vergeet vooral niet om Pandasia met Xing Ya en Wu Wen te bezoeken.

 

Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd. Om dit te verwezenlijken zijn diverse Chinese elementen, ornamenten en accessoires aangebracht. De dak- en gevelcontracties in Pandasia zijn in China op traditionele wijze gemaakt. 

 

Een dagje Ouwehands dierenpark kan met een uitgebreide lunch compleet worden gemaakt.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 


Eén van de nieuwe hoogtepunten van het Ouwehands Dierenpark is PANDASIA Reisinformatie:  We rijden vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar het Ouwehands Dierenpark. De ontvangst is altijd hartelijk in Arnhem met een kopje koffie of Thee met gebak. Hierna kan het dierenpark op eigen gelegenheid worden bezocht. Vergeet vooral Pandasia niet! Rond 16.45 uur rijden we weer huiswaarts. Tijdens deze dagtochten zetten wij onze meest luxe Rolstoel touringcar met lift in. Er kunnen per tour maximaal 10 rolstoelers mee.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een onvergetelijke dag Ouwehands Dierenpark.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen mee met een prachtige dag tussen de dieren ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse.

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !