Tuinen van Appeltern (027)

Dagtocht

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag bezoeken wij het grootste tuin inspiratiepark van Nederland. Naast de interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends is het bovenal een gezellig dagje uit.

 

Verschillende arrangementen mogelijk !

 

Appeltern en Varen.

Om ca. 10.00 uur is er een hartelijke ontvangst met een kopje koffie/thee en Appelgebak. Hierna is er tot 12.30 uur de gelegenheid om heerlijk te dwalen in de Tuinen, u zult zich niet vervelen ! Met het hoofd vol tuininspiraties gaan we naar Moeke Mooren voor een heerlijke Maas & Waal Koffietafel waarna we aan boord gaan van de Sluizer voor een rondvaart door natuurgebied de Gouden Ham.  Einde programma is ca. 16.00 uur

 

Historisch Appeltern.

Om ca. 10.00 uur is er een ontvangst met koffie/thee en gebak bij het Stoomgemaal de Tuut. Met de gids gaat u terug in de tijd van stoomgemalen en historisch erfgoed. Rond lunchtijd begeven we ons naar de Tuinen van Appeltern waar een gezonde lunch klaar staat. Na de lunch is er de gelegenheid om het park met meer dan 200 inspiratietuinen te verkennen.

 

Er zijn nog véél meer arrangementen mogelijk. Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 


Voorjaars dagtocht Moeke Mooren en Tuinen van Appeltern samen met Speciaal-Busreizen.nl

Rondvaart door Natuurgebied de Gouden Ham..Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Tuinen van Appeltern.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Tuinen ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht naar de Tuinen van Appeltern samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !