Dagtocht Keukenhof (013)

De Keukenhof 70 Jaar

 

Gaat u mee ?

 

De Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit ! Dit voorjaar staan er weer meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen.

 

Een unieke en onvergetelijke belevenis ! 

 

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. 

 

Keukenhof is geopend van 21 maart t/m 19 mei 2019.

 

Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels en is ruim voorzien van aangepaste toiletten. Voor mensen met een beperking, zijn er rolstoelen beschikbaar, wél vooraf reserveren !

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen 

Sfeerimpressie Keukenhof by drone.


7 miljoen bloembollen - 800 verschillende soorten tulpen


Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens ca. 09.00uur vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar de Keukenhof in Lisse. Bij aankomst wordt u ontvangen met 1x Koffie of Thee met appelgebak. Aansluitend gaat u op eigen gelegenheid het park bezichtigen  Omstreeks 16.00 uur wordt u weer verwacht bij de touringcar voor de terugreis. Optioneel is deze dagtocht uit te breiden met een Tour o.l.v. een gids (1,5u) en een boottocht met een fluisterboot door de bollenvelden. ( Bent u moeilijk ter been? Als u met een beetje hulp zelf kunt in- en uitstappen is het mogelijk om mee te varen. Er is helaas géén mogelijkheid voor rolstoelen op de boten.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Keukenhof.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Keukenhof ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht naar de Keukenhof tussen Hillegom en Lisse samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !