Dagtocht Volendam (008)

De Kaasmakerij + Marken

 

Gaat u mee ?

 

Volendam en Marken zijn geliefd bij vele toeristen wereldwijd. Twee plaatsen waar de oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn.

 

Deze dag brengen wij o.a. een bezoek aan de Simonehoeve in Katwoude, gelegen dichtbij Volendam. De in authentieke Volendams kostuum geklede eigenaar heet u van harte welkom. Na koffie/thee met gebak zult u wegwijs worden gemaakt in de wereld van Kaas en Klompen. Verschillende kaassoorten zullen niet alleen de revue passeren maar we moeten ook proeven! Het proeven van de kaas gaat samen met een heerlijk glaasje Hollandse vruchtenwijn, want ook deze twee componenten horen bij elkaar. Na de excursie gaat u aan tafel voor goed verzorgde koffietafel, waar diverse soorten kaas en de gestoomde Hollandse makreel niet zullen ontbreken..... Vervolgens stappen we weer in de touringcar en rijden we naar het centrum van Volendam. U heeft de gelegenheid om dit gezellige vissersplaatje op eigen gelegenheid te bezoeken. Om 15.45 uur gaan we aan boord bij Rederij Volendam-Marken Express en varen wij over de Gouwzee naar Marken waar de touringcar op ons staat te wachten. Na dit alles aanvaarden we de terugreis. Onderweg stoppen we bij het diner adres, waar u nog een afscheidsdiner krijgt aangeboden.

 

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen deze reis ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Volendam-Marken met bezoek aan de Simonehoeve samen met Speciaal-Busreizen.nl

Bij de Simonehoeve krijgt u uitleg over het klompenmaken ....


Dagje Volendam met bezoek kaasmakerij samen met Speciaal-busreizen.nl

en natuurlijk mag het kaasproeven niet ontbreken !


Dagtocht Volendam-Marken samen met Speciaal-busreizen.nl

Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 08.00 uur. We rijden rechtstreeks naar Katwoude naar de Simonehoeve. Ontvangst met koffie/thee met gebak. Excursie met demonstratie klompen maken en kaas maken met proeverij. Gevolgd door uitgebreide koffietafel. Na de lunch gaan we met de touringcar naar Volendam. Bezichtigen vissersdorp op eigen gelegenheid met aansluitend boottocht van Volendam naar Marken. Hier staat de touringcar klaar om ons naar het dinaradres te brengen. Na het diner gaat de reis verder naar huis. Thuiskomst ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Volendam - Marken.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Volendam-Marken boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Volendam-Marken samen met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !