Dagtocht AMSTERDAM (001)

Gassan Diamonds + Rondvaart

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag brengen wij een bezoek aan de Hoofdstad van Nederland. Zeg je Amsterdam dan zeg je grachten, je kunt er niet om heen .... Een rondvaart heeft ook bijna iets magisch.

 

We beginnen de dag echter eerst met koffie/thee met gebak op ons koffieadres. Vervolgens rijden we door naar het bruisende centrum van Amsterdam. Hier bevindt zich het wereld beroemde  Gassan Diamonds, waar we een bezoek aan brengen. Hier worden dagelijks ruwe diamanten tot onder andere oogverblindende briljanten verwerkt. Ervaar de sensatie van het diamant slijpen. Zie het verwerkingsproces in al haar facetten. Beleef de opwinding van ruim 400 jaar vakmanschap en traditie. Een ervaring die u niet snel zult vergeten! Aansluitend rijden we naar Restaurant de Kroonprins  op de Prins Hendrikkade waar een verrukkelijke koffietafel voor u klaar staat. Na de lunch lopen we ca. 200 meter naar de aanlegsteiger waar we aan boord gaan van de rondvaartboot. De rondvaart door de betoverende Amsterdamse grachten duurt ongeveer een uur. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Later in de middag stappen we weer in onze luxe touringcar en zetten koers naar het dineradres waar we deze interessante en gezellige dag afsluiten met een heerlijk diner.  

 

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar de Hoofdstad ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren 

 

 

Dagtocht Amsterdam met diamanten tour bij Gassan Diamonds met Speciaal-Busreizen.nl

Dagje Amsterdam met rondvaart door grachten met Speciaal-busreizen.nl

Inclusief: Koffie met gebak | Bezoek Gassan Diamonds | Koffietafel | Rondvaart | Diner | Luxe Touringcar


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Amsterdam.

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Amsterdam boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Amsterdam Rijksmuseum met Speciaal-reizen.nl

Dé Specialist in aangepaste reizen !