Stadtbahn Monschau  (303)

Bezoek aan de Eiffel.

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag reizen we af naar de Duitse Eiffel. Met een schitterende route door het mooie Limburg zakken we af naar Monschau. In dit bekende toeristenplaatsje op steenworp afstand van Limburg vindt u monumentale vakwerkhuizen met af en toe een doorkijkje naar de rivier de Rur.  Dwaal er door de pittoreske steegjes, geniet van de prachtige geveltjes en de romantische hoekjes.

Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we deze dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. We vervolgen de route door het mooie Limburg naar Vaals, waar u bij restaurant Wilhelminatoren aan tafel gaat voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket. Na de lunch vertrekken we naar het mooie Duitse plaatsje Monschau in de Eiffel.. Hier aangekomen neemt u plaats in het stadstreintje “Stadtbahn Monschau”. Een leuke  manier om dit prachtige plaatsje in de Eifel te bekijken. Terwijl u rondgereden wordt in het treintje hebt u alle tijd om het mooie plaatsje Monschau te bekijken. De bezienswaardigheden, de mooie gebouwen en alles wat Monschau te bieden heeft, kunt u rustig vanuit het treintje bekijken. De rit duurt circa een half uur. Vervolgens is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen. De dag wordt bij restaurant Wilhelminatoren in Vaals afgesloten met een diner. 

 

Boek deze heerlijke dagtocht vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Köningswinter  ook mét overnachting samenstellen.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren & Rolstoelvriendelijk

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Monschau met tour Stadstrein samen met Speciaal-busreizen.nl

Een leuke manier om Monschau te ontdekken is met de 'Stadtbahn Monschau'..  


Dagtocht Romantisch Monschau met Speciaal-busreizen.nl

Het bekende toeristenplaatsje Monschau ligt in het rotsachtige dal van de Rur. Aan de oevers van dit riviertje staan monumentale vakwerkhuizen ‘schouder aan schouder’.


Reisinformatie: Vertrek ca. 08.00 uur. Onderweg koffie/Thee met Limburgse vlaai op koffieadres. Vervolgen mooie route naar Vaals voor een goed gevulde koffietafel met salade en kroket. Na de Lunch naar Monschau met stadsrit per Stadtbahn. Rest van de middag vrijaf. Rond 16.00 uur terug naar Vaals voor afscheidsdiner en aansluitend terugreis. Thuiskomst ca. 21.30 uur


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Monschau (Dld)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Monschau mét Stadtbahn boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Rolstoelvriendelijke Dagtocht Monschsu samen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !