Destilleerderij Geutings (302)

Excursie & Proeverij.

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag reizen we af naar de Duitse plaats Bocholt voor een aan de destilleerderij van de Familie Geuting.

 

Op weg naar Duitsland stoppen we op ons vaste koffieadres voor een kopje koffie/thee daarna vervolgen we onze reis naar de Gutsbrennerei in Bocholt. We krijgen een excursie in de inmiddels 175 jaar oude destilleerderij, waarbij uitgebreide proeverij van de "Geuting Korn" niet mag ontbreken. 

Na deze interessante excursie rijden we naar het Arkaden winkelcentrum in Bocholt. Wie van winkelen houdt, houdt van de Arkaden, een heerlijk overdekt shoppingcenter met boetiekjes en speciaalzaken, bekende filiaalbedrijven en toonaangevende winkelketens. Uiteraard is er ook de nodige horeca aanwezig voor een hapje en een drankje. Vanuit het winkelcentrum loopt u gemakkelijk naar het centrum van Bocholt. Rondom het schitterende marktplein met het indrukwekkende oude Rathaus liggen diverse sfeervolle cafés en terrassen. Ook bevinden zich in het centrum nog meer winkels, allemaal in een prachtige en rustige voetgangerszone. Om 16.00 uur wordt u weer bij de bus verwacht en rijden we richting huis. We sluiten deze heerlijke dag af met een goed verzorgd diner.

 

Boek deze interessante dagtocht vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Köningswinter  ook mét overnachting samenstellen.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren & Rolstoelvriendelijk

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Köningswinter met Boottocht over de Rijn samen met Speciaal-busreizen.nl

Vandaag bezoeken we 'Geutings Korn' in Bocholt. 


Dagtocht Köningswinter met bezoek Ruïne Drachenfels in Köningswinter samen met Speciaal-busreizen.nl

De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit van de zongerijpte tarwe en het gebruik van kristalhelder water vormen de basis voor het typische, niet mis te verstane en uitstekende karakter van hun dranken.


Reisinformatie: Vertrek ca. 08.30 uur. Onderweg koffie/Thee met gebak op koffieadres. Aankomst bij Destilleerderij Geuting met excursie en proeverij. Vervolgens verder naar WC Arkaden in Bocholt. Rond 16.00 uur terugreis met onderweg ter afsluiting van deze mooie dag een heerlijk diner .  Thuiskomst ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Köningswinter (Dld)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Koeningswinter + Boottocht boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Koeningswinter met Boottocht over de Rijn samen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !