Dagtocht Köningswinter (301)

Romantische boottocht over de Rijn

 

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag reizen we af naar de Duitse plaats Köningswinter voor een fantastische bootreis over de rivier de Rijn.

Op weg naar Duitsland stoppen we op ons vaste koffieadres voor een kopje koffie/thee waarna we de reis voort zetten richting Keulen/Bonn. Omstreeks 11.30 uur arriveren we in Köningswinter, hier gaan we aan boord van een  passagiersschip van rederij Schmidt. De romantische bootreis voert ons door het oudste natuurreservaat van Duitsland, naar Remagen en terug. Aan boord geniet van het fantastische landschap. Tijdens de tocht krijgt u een lunchpakket uitgereikt met een kopje koffie/thee. 

Om 13.15 uur meren we weer aan in Köningswinter, Hier heeft u de hele middag vrijaf om b.v. te gezellige Rijn promenade te bezoeken, even lekker te shoppen. Een echte aanrader is een bezoek te brengen aan de ruïne Drachenfels, die per tandradbaan bereikbaar is. Hier heeft u een fantastisch panorama over het dal en de Rijn.

Om 16.00 uur wordt u weer bij de bus verwacht en rijden we richting huis. We sluiten deze heerlijke dag af met een goed verzorgd diner.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Köningswinter  ook mét overnachting samenstellen.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Köningswinter met Boottocht over de Rijn samen met Speciaal-busreizen.nl

Vandaag bezoeken we het bekende plaatsje Köningswinter, aan de rand van het Siebengebirge. Hierbij mag een romantische boottocht over de Rijn niet ontbreken.


Dagtocht Köningswinter met bezoek Ruïne Drachenfels in Köningswinter samen met Speciaal-busreizen.nl

Bezoek de Ruïne Drachenfels met de tandradbaan!

Een echte aanrader !


Reisinformatie: Vertrek ca. 08.00 uur. Onderweg koffie/Thee op koffieadres. Aankomst Koeningswinter ca. 11.30 uur. Direct aan boord voor boottocht Remagen en terug. Rond 13.15 weer aanmeren en aansluitend middag vrijaf. Bezoek Rijn promenade of b.v. Ruïne Drachenfels (niet inbegrepen) Rond 16.00 uur terugreis met onderweg ter afsluiting van deze mooie dag een heerlijk diner .  Thuiskomst ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Köningswinter (Dld)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Koeningswinter + Boottocht boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Koeningswinter met Boottocht over de Rijn samen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !