Dagtocht Brussel + Atomium  (203)

Gaat u mee ?

 

Brussel, de bruisende hoofdstad van België én van Europa.....

Deze bruisende stad kent veel bezienswaardigheden. Naast Manneke Pis, het Koninklijke Paleis en de Grote Markt natuurlijk de meest populaire attractie, het Atomium.

 

Hier starten we ons bezoek aan Brussel. U gaat op eigen gelegenheid deze attractie  bezoeken. Een onvergetelijke wandeling door de verschillende buizen en bollen. Met een onovertroffen panorama over Brussel vanuit de bovenste bol. 

 

Na het bezoek volgt een korte rondrit. De route leidt ons   langs verschillende historische gebouwen, welke in overvloed in Brussel te zien zijn, waarna we in het Centrum van Brussel arriveren. Hier kunt u op eigen gelegenheid het centrum bezoeken, geniet bijvoorbeeld van het mooiste plein van Europa, de Grote Markt......

 

Maar Brussel heeft nog véél meer !  Naast de prachtige historische gebouwen en cultuur is het een zeer aantrekkelijke winkelstad met vele boetiekjes en winkels !  

 

Wij stellen uw dagtocht Brussel zo samen dat u van alle cultuur en romantiek van deze betoverende stad kunt 'proeven'.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Brussel ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Brussel Atomium met Speciaal-Busreizen.nl

Het Atomium is ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling 1958 gebouwd. In 2004-2006 is het geheel gerestaureerd en nu is het the place to be.  Met een onovertroffen panorama over Brussel vanuit de bovenste bol.


Dagje Brussel bij Manneken Pis met Speciaal-busreizen.nl

Reisinformatie: We vertrekken 's-morgens rond 8.00 uur. De reis met luxe touringcar zal voornamelijk over de snelweg zijn om zoveel mogelijk tijd in Brussel zelf te kunnen doorbrengen. Onderweg is er tijd voor een lekker kopje koffie met gebak. Aangekomen in Brussel starten we met een bezoek aan het Atomium. waarna een korte tour waarbij het lunchpakket wordt uitgereikt zetten wij u af in het centrum van Brussel. U kunt op eigen gelegenheid het centrum bezoeken. Bewonder de bezienswaardigheden, pak een mooi terrasje op de Grote Markt of ga even lekker shoppen. Aan het einde van de middag keren we huiswaarts. Onderweg sluiten we deze mooie dag af met een afscheidsdiner. De thuiskomst in ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Brussel (B)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Brussel  boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. excursie, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Brussel Grote Markt met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !