Dagtocht BRUGGE (202)

Gaat u mee ?

 

Brugge is vooral bekend als historische stad met veel cultureel erfgoed. Het centrum van de stad heeft de tand des tijds goed doorstaan en word vaak het openluchtmuseum van België genoemd. Je kunt Brugge op verschillende manieren bewonderen, vanuit een rondvaartboot die door de 'Reien' varen, door een tocht per koets of gewoon door zelf te wandelen......  bezienswaardigheden in overvloed !

Naast het oudste stadhuis van België vindt je ook de Onze Lieve Vrouwekerk, de Basiliek van het Heilig Bloed en het prinselijk begijnhof dat in 1245 is gesticht. 

Maar Brugge heeft nog véél meer !  Naast de prachtige historische gebouwen en cultuur is het een zeer aantrekkelijke winkelstad met vele boetiekjes en winkels en na het shoppen is het tijd voor een lekker terrasje.

 

Wij stellen uw dagtocht Brugge zo samen dat u van alle cultuur en romantiek van deze betoverende stad kunt 'proeven'.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Brugge ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Brugge met Speciaal-Busreizen.nl

Met een romantische boottocht of een koetstocht van ca. 35 minuten ontdek je Brugge van de andere kant. De koetsier verteld je alles wat je moet weten van de verschillende bezienswaardigheden. 


Dagje Brugge, België met Speciaal-busreizen.nl


Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 8.00 uur. De reis met luxe touringcar zal voornamelijk over de snelweg zijn om zoveel mogelijk tijd in Brugge zelf te kunnen doorbrengen. Onderweg is er tijd voor een lekker kopje koffie met gebak. Aangekomen in Brugge wordt u in de nabijheid van het Centrum afgezet. U kunt op eigen gelegenheid Brugge verkennen. Een échte aanrader is een boottocht over de Reien of een Koetstocht. Op beide manieren krijgt u alle mooie plekjes te zien die Brugge u te bieden heeft.

Later in de middag verzamelen we ons en gaan we weer richting Nederland. Ter afsluiting van deze heerlijke reis krijgt u nog een goed verzorgd afscheidsdiner geserveerd. Thuiskomst is ca. 22.00 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Brugge (B)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Brugge boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Brugge met Speciaal-reizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !