Dagtocht Antwerpen (201)

Gaat u mee ?

 

Antwerpen is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het noorden België. Een bruisende stad aan de Schelde met een wereldhaven, industrie, historische gebouwen en musea.  Natuurlijk vindt de toerist ook rust  in én rond de vele kerken omringd door oude pandjes met smalle straatjes en steegjes. Antwerpen beweert het wereldcentrum van de diamant te zijn en dit met reden. Meer dan 70% van de wereld handel in diamanten vindt hier plaats. Bij het MAS gebouw is het Zilver- en Diamantpaviljoen gehuisvest. Het paviljoen verteld over de rijke geschiedenis en tal van andere facetten van deze typische Antwerpse activiteit.

 

Maar Antwerpen heeft nog véél meer !  Naast de prachtige historische gebouwen en cultuur is het een zeer aantrekkelijke winkelstad met vele boetiekjes en winkels ! Shopaholics kunnen helemaal los gaan in de vele winkelgebieden die Antwerpen telt. 

 

Wij stellen uw dagtocht Antwerpen zo samen dat u van alle cultuur en romantiek van deze betoverende stad kunt 'proeven'.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Antwerpen ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Dagtocht Antwerpen met Speciaal-Busreizen.nl

Vele mensen die bij ons dagtocht Antwerpen boeken gaan uitgebreid winkelen. En dat is niet zo gek, de stad biedt voor ieder wat wils. Naast exclusieve modemerken in de vele boetiekjes treft u ook een groot aanbod aan antiek, brocante en vintage winkels. In Antwerpen is het heerlijk winkelen.


Dagje Antwerpen met Speciaal-busreizen.nl


Reisinformatie: We vertrekken 's-morgens rond 8.00 uur. De reis met luxe touringcar zal voornamelijk over de snelweg zijn om zoveel mogelijk tijd in Antwerpen zelf te kunnen doorbrengen. Onderweg is er tijd voor een lekker kopje koffie met gebak. Aangekomen in Antwerpen stap de gids in. Hij neemt ons mee voor een mooie rondrit door Antwerpen. Vervolgens wordt u in de nabijheid van het Centrum afgezet en kunt u op eigen gelegenheid lunchen en de stad verkennen. Aan het einde van de middag bezoeken we het Zilver- en Diamant paviljoen en kunt u het MAS-gebouw bezoeken.. Na dit bezoek is het tijd om op weg te gaan naar het dinaradres voor een heerlijk diner ter afsluiting van deze mooie dagtocht.  Thuiskomst ca. 21.30 uur.


Prijs aanvraag.

Prijs aanvraag voor een Dagje Antwerpen (B)

Wil je met al je familie, collega's of vrienden/vriendinnen een onvergetelijk dagje Antwerpen boeken ? 

 

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de plaats van vertrek/aankomst, het aantal personen en de eventuele activiteiten ter plaatse zoals b.v. rondvaart, bezoek museum etc.....

 

Vul onderstaande formulier volledig in en wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

 


Dagtocht Antwerpen met Speciaal-busreizen.nl

 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !