Touringcar huren

Busverhuur - Touringcar offerte

 

Offerte aanvragen:

Heeft u voor uw Bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep één of meerdere bussen nodig? Bij Speciaal-Busreizen.nl bent u aan het juiste adres!  Wij zorgen voor passend vervoer tegen een scherpe prijs! Desgewenst regelen wij uw complete dag uit... Wij regelen uw reserveringen van het restaurant,  kaarten voor een musical of concert, musea, rondvaarten, enz.  

U hoeft in dat geval nergens meer naar om te kijken.

 

Rolstoeltouringcar

Oók mindervalide reizigers kunnen gewoon met Speciaal-busreizen.nl veilig en comfortabel op reis. Onze speciale rolstoeltouringcar is naast alle gebruikelijke luxe tevens uitgerust met een rolstoellift. Met deze rolstoellift worden de rolstoelgebonden reizigers in de bus geplaatst, zij kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten en worden conform de wettelijke eisen vastgezet aan de de hiervoor gemonteerde vloerrail.  In onze rolstoeltouringcar reizen zowel personen met als zonder rolstoel gezamenlijk. Er is plaats voor maximaal 10 rolstoelen. 

 

Tips: Voordelig onderweg

Probeer u busreis ruim van te voren te plannen.

Reserveer naast de bus gelijktijdig de entreekaarten. Of nog beter laat ons uw reis organiseren !

Heeft u meerdere reizen per jaar ? Wij regelen het en u profiteert van een scherpe prijs !

 

 


Al onze touringcars zijn voorzien van :

 

- Dubbele beglazing

- Toilet

- Airconditioning

- Voetsteunen en een verstelbare rugleuning

- Luchtvering

- 2 passagiersdeuren aan de rechterzijde

- DVD en Audioapparatuur

- Koelkast & Dranken faciliteit.

 

Rolstoel vriendelijk met lift !


Certificering Bus & Touringcar

Huurt u een bus of touringcar bij Speciaal-busreizen.nl, huurt u een bus of touringcar mét chauffeur die voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid. Bij Speciaal-busreizen kunt u een bus of touringcar huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

 

Als het gaat om busverhuur of om een volledig verzorgde dagtocht, bedrijfsuitje, evenement reis voor binnen- en/of buitenland, bij Speciaal-busvervoer.nl bent u altijd aan het juiste adres ! 


Offerte aanvragen 


 

Dé Specialist in aangepaste groepsreizen !